Maatregelen Calculus inzake het coronavirus

Medewerkers werken thuis

Om de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, klanten en relaties zoveel mogelijk te waarborgen en verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te beperken, heeft Calculus besloten om vanaf 13 maart zo veel mogelijk medewerkers thuis te laten werken. Bovendien zijn alle evenementen geannuleerd om fysiek contact zoveel mogelijk te vermijden.

Deze maatregelen zijn genomen naar aanleiding van de aanvullende maatregelen die op 12 maart door premier Rutte en het RIVM zijn aangekondigd. Calculus heeft sinds de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) in Nederland diverse maatregelen getroffen om de gezondheid van haar medewerkers zoveel mogelijk te waarborgen.

 

Continuïteit aan klanten gegarandeerd

Onze processen zijn zodanig ingericht dat we de continuïteit van onze dienstverlening ononderbroken kunnen garanderen. Uiteraard blijft onze service op hoog niveau, zoals u van ons gewend bent. Onze medewerkers kunnen goed vanuit huis werken en wij zijn op de voor u bekende wijze bereikbaar.

 

Afspraken op praktijk

Per 13 maart bezoeken wij fysiek geen huisartsenpraktijken meer. U heeft de keuze om de afspraak telefonisch of per video te doen, als dat niet past of ongewenst is verplaatsen wij de afspraak.