Anders durven denken én doen, het kan wel!

Iedereen roept dat hij anders is dan anderen, wij bewijzen het iedere dag!

Onze klanten zijn zorgverleners, wij ook!
Wij snappen wat onze klanten bezighoudt, zijn zelf (soms) ook patiënt en behandelen anderen en hun informatie zoals wij zelf ook behandeld willen worden. Iedere dag een stapje beter en verantwoordelijk, proactief en preventief handelend net als van onze klanten wordt verwacht. Onze medewerkers weten dat ze met vertrouwelijke informatie omgaan, zijn zich bewust van hun verantwoordelijkheid en zijn daarop aanspreekbaar. Zo bouwen wij ook onze software en leveren we onze diensten. En bezoeken we ieder jaar 1.500 huisartspraktijken.
Samenwerken is de essentie van zorg verlenen en delen is vermenigvuldigen.
Kennis durven delen en samen durven werken maakt ons allemaal sterker. In de huidige wereld moet je bereid zijn om niet alles zelf te willen maken of te willen doen. En moet je bereid zijn om samen te werken en producten en diensten te koppelen als dat voor de klant beter is. Dat kan alleen als je dezelfde visie hebt en bereid bent te delen.
Evolutie in plaats van revolutie.
Wij hebben geen glazen bol maar wel een visie. Op basis hiervan ontwikkelen wij met de klant, stap voor stap. Zo behalen wij iedere keer nieuwe doelen en komen wij verder mede op basis van wat wij onderweg leren en zien.
Geld én kwaliteit van zorg gaan hand in hand.
Een zorgverlener wordt intrinsiek niet door geld gedreven maar heeft geld nodig om zijn rol te vervullen. Door ervoor te zorgen dat de zorgverlener krijgt waar hij recht op heeft, kan hij investeren in kwaliteit en kan deze kwaliteit geoptimaliseerd worden. Wij bekijken altijd beide aspecten en brengen ze met elkaar in verband in onze oplossingen en diensten.
Wij doen wat wij zeggen en zeggen wat wij doen.
Wij maken vaste redelijke prijsafspraken. Je weet vooraf waar je aan toe bent zodat je niet achteraf verrast wordt door een hoge factuur, gebaseerd op onduidelijk bestede uren door medewerkers die je nooit hebt gehoord of gezien.
Eenvoud is het kenmerk van het ware.
De lijfspreuk van Herman Boerhaave en ontzettend belangrijk als je standaard software wilt ontwikkelen die (veel) mensen gemakkelijk kunnen inzetten in hun praktijkvoering.

Ik wil met jullie werken

Dan hebben we graag persoonlijk contact. Dit kunt u doen door ons te bellen of een mail te sturen.