Hoe wij met software, handen en kennis de zorgverlener bijstaan

Hier helpen we al bij: ouderenzorg, ketenzorg, declareren, boekhouding, afrekenen met ketenpartners, VIP, VIPLive, POH GGZ, traject, consultatie, verwijzen, praktijkmanagement, spiegelinformatie, benchmark, indicatoren rapportages, koppeling Evry, HIS-KIS vergelijking, vragenlijsten voor de patiënt.

Modulaire oplossing
Met VIPLive.nl bieden wij huisartsen en (POH GGZ) zorggroepen een modulaire oplossing die hen helpt hun declaratie-, administratie- en zorgprocessen te verbeteren. Doordat VIPLive aansluit op het HIS zijn er geen grote investeringen of lange/dure implementatietrajecten nodig om te starten.
HIS als fundament
Via VIPLive zijn huisartsen en zorggroepen in staat om met hun HIS als fundament, ketenzorg te leveren en samen te werken met collega ketenpartners (consulteren, verwijzen, patiënt traject, groepsconsulten). De huisarts kan zo de zorg continu, dichtbij huis, zinnig, persoonlijk en integraal blijven leveren.
Slim geld besparen
Laat geen geld liggen, onze klanten kunnen het dromen! Met VIPLive kan een huisarts en zorggroep op eenvoudige wijze zelf zijn declaratieproces regelen en zijn boekhouding bijwerken. Wij bieden ook handen om dat werk voor hen te doen en controleren of wat de zorgverzekeraar heeft afgesproken ook gedeclareerd en betaald wordt.
Slimme rapporten
Wij geven de huisarts middels rapporten en spiegelinformatie controle over zijn praktijk. Wij zorgen dat de huisarts kan voldoen aan de eisen van de zorgverzekeraars en de zorggroep. En wij bieden slimme rapporten waarmee de huisarts proactieve en preventieve zorg kan leveren.
Afspraken nakomen
Wij ontzorgen de (POH GGZ) zorggroep en ondersteunen hen om aan de afspraken die zij met de zorgverzekeraars hebben gemaakt te voldoen. Wij helpen hen bij het voeren van het kwaliteitsbeleid en ondersteunen indien nodig individuele praktijken die ‘minder’ scoren.
Boekhouding op nieuwe wijze
Wij voeren de boekhouding op een nieuwe wijze zodat de zorgverlener of zorggroep altijd inzicht heeft in zijn financiële situatie en tijdig kan (bij)sturen. Het jaarverslag komen we vanzelfsprekend zelf uitgebreid op de praktijk bespreken.

Wilt u ons ook voor u laten werken?

We nemen graag contact met u op!

Ja, bel mij op
U kunt ons natuurlijk ook bellen of een mail sturen.