Vacature VIP Declaratieservice

Voor onze VIP Declaratieservice, afdeling huisartsen, in Dodewaard zijn wij op zoek naar een administratief medewerker.

Bij Calculus heerst een informele sfeer. De organisatie groeit maar is ondanks die groei in staat om de verantwoordelijkheid laag in de organisatie te houden. Dat kan alleen als er mensen werken die in een dergelijke cultuur willen en kunnen werken.

Als VIP Declaratieservice medewerker:

  • Je hebt een MBO niveau 4 opleiding afgerond;
  • Administratieve ervaring heeft de voorkeur;
  • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden;
  • Je bent nauwkeurig en klantgericht;
  • Je hebt een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Ervaring met Microsoft Office (Excel en Outlook) is een pré.

Hoe ziet je dag eruit?

We beginnen de dag om half negen met een kop koffie of thee. Je werkt vanaf het begin direct voor onze klanten en krijgt hierbij begeleiding van ervaren collega’s. Je werkt in een ambitieus en groeiend team wat bestaat uit 27 collega’s op de vestiging in Dodewaard. Met z’n allen gaan we weleens een dagje weg en iedere maand hebben we een gezamenlijke lunch. Om de 2 jaar hebben we een uitje met het hele bedrijf en gaan een weekendje naar het buitenland.

Taken en verantwoordelijkheden:

Als medewerker Declaratieservice ben je verantwoordelijk en aanspreekpunt voor een stipte uitvoering en bewaking van het declaratieproces. Je hebt een vaste groep klanten waar je alle werkzaamheden voor uitvoert. Die werkzaamheden bestaan uit het ontvangen en verwerken van declaraties, het controleren van retoursinformatie die van de zorgverzekeraars terugkomt, het bellen met praktijken en zorgverzekeraars. Als het ware ondersteun je de huisarts met zijn declaratieproces van A tot Z.

Ben jij de Declaratieservice medewerker die we zoeken?

Stuur je cv met motivatie naar Eugenie van Pouderoijen – van Neerbos of neem telefonisch contact op: 088 52 81 00 00.

Dit is jouw moment!

Je krijgt een goed salaris en een fulltime baan,  36 uur. Daarnaast bieden we iets wat niet in geld uit te drukken is: projecten met impact op de Nederlandse samenleving.

Ben jij de VIP Declaratie medewerker die we zoeken bij Calculus? We vertellen je graag nog meer over de vacature en mogelijkheden die we bieden. Stuur je cv met motivatie naar Eugenie van Pouderoijen – van Neerbos of neem telefonisch contact op: 088 52 81 00 00