Vacature VIP Helpdeskmedewerker

Op onze kleinschalige helpdesk (met grote daden) in Leiden werk je in een klein team aan het dagelijks helpen via de telefoon en/of Teamviewer van huisartsen en andere eerstelijnszorgverleners bij het gebruik van onze producten en diensten. Bij ons geen standaard protocollen en scripts, gewoon persoonlijke professionele hulp op afstand die erg wordt gewaardeerd.

Als VIP helpdeskmedewerker:

    • Ben je meer dan klantvriendelijk
    • Heb je klasse, maar geen attitude
    • Kun je uitstekend communiceren in het Nederlands
    • Heb je al enige ervaring als helpdeskmedewerker

Affiniteit met eerstelijns zorg vinden we mooi maar niet noodzakelijk.

Hoe ziet je dag eruit?

Je begint je de dag met je collega’s met een kop koffie of thee. Dit kan een dag- of avonddienst zijn.  Je werkt vanaf het begin direct voor onze klanten en krijgt hierbij begeleiding van ervaren collega’s.
Je werkt in een ambitieus team op de vestiging Leiden. Je geniet van de lunch samen met je collega’s en gaat regelmatig met ze een hapje eten.

Om de 2 jaar hebben we een uitje en gaan een weekendje naar het buitenland.

Je krijgt een goed salaris. Daarnaast bieden we iets wat niet in geld uit te drukken is: impact op de eerstelijnszorg in Nederland.

Ben jij de helpdeskmedewerker die we zoeken?

Stuur je cv met motivatie naar Nick Nooij of neem telefonisch contact op: 0570 662 662.

Dit is jouw moment!

Ben jij de VIP Helpdeskmedewerker die we zoeken bij Calculus? We vertellen je graag nog meer over de vacature en mogelijkheden die we bieden. Stuur je cv met motivatie naar NickNooij of neem telefonisch contact op: 0570 662 662.