Vacature Product Owner in Leiden

Wil jij deel uitmaken van een dynamisch team bij een snelgroeiende organisatie die de zorg continu wil verbeteren? Heb jij een sterk analytisch vermogen en krijg jij energie van het optimaliseren van zorgprocessen gericht op gegevensuitwisseling in de zorg? Dan ben jij wellicht onze nieuwe Product Owner in Leiden!

Topicus Zorg is onder andere actief in de huisartsenmarkt waarbij wij vele huisartsen ondersteunen in hun financiële en zorgprocessen. Dit doen we onder ons label Calculus. Door de veranderingen in de Nederlandse zorg en de hoge mate van complexiteit van de processen tussen zorgaanbieders is dit een uitdagende en bewogen sector, waarbij je snel moet kunnen schakelen tussen zorg en IT. Je maakt deel uit van een multidisciplinair team en werkt nauw samen met zorgverleners om onze producten door te ontwikkelen en te implementeren.

Als Product Owner

•    Neem je complexe materie snel op en ben je leergierig;
•    Beschik je over een hoog abstractievermogen;
•    Ben je niet bang om je te verdiepen in technische standaarden die ten grondslag liggen aan uitwisseling in de zorg;
•    Ben je communicatief vaardig en weet een team te vormen met daarin jongere en meer ervaren ontwikkelaars;
•    Begrijp je de belangen van onze klanten en gebruikers;
•    Heb je een afgeronde HBO of WO studie, in een Technisch – of Zorg gerelateerde richting (bijvoorbeeld Health Science, Biomedical Engineering of Technische Bedrijfskunde);
•    Heb je aantoonbaar analytisch en conceptueel denkvermogen;
•    Heb je natuurlijk heb je affiniteit met IT;
•    Is ervaring binnen de (financiële kant van de) zorg een grote pré.

Hoe ziet je dag eruit?

Naast de rol van als Product Owner, waarbij je niet bang wordt om ook dor de techniek heen te durven kijken, heb jij tevens de rol van projectleider en bepaal jij samen met key-users hoe de verschillende systemen in de eerstelijnszorg het best met elkaar geïntegreerd krijgen. Samen met het team, dat naast jou bestaat uit enthousiaste ontwikkelaars, analyseer je processen binnen de zorg en vertaal je dit naar ICT functionaliteit. Je zorgt ervoor dat de juiste keuzes worden gemaakt, bewaakt de deadlines, maakt en beoordeelt de functionele ontwerpen en doet voorstellen voor de user interface.

Je bereidt oplossingen zo voor dat onze software engineers er snel mee aan de slag kunnen binnen onze Agile en SCRUM gebaseerde aanpak. Je bent de schakel tussen de opdrachtgever, de zorgverleners en het ontwikkelteam.

Word jij onze nieuwe collega?

Solliciteer direct of neem telefonisch contact op: 0570 622 622.

Je krijgt van ons:

•    Ruimte om je te ontwikkelen en het beste uit jezelf te halen;
•    Een baan waarbij wij ernaar streven dat je iedere dag enthousiast naar je werk gaat en weer naar huis gaat;
•    Balans in werk, vrijheid en privé;
•    Een werkplek in het centrum van Leiden; eens in de zoveel tijd reis je af naar Wageningen, Dodewaard of Deventer waar je een meeting hebt met een stel collega’s.

Daarnaast ontvang je een goed salaris, een gedegen winstuitkering en een uitstekende vervoersregeling. Je kunt deelnemen aan onze collectieve ziektekostenverzekering en je hebt een werkbudget waaruit je zelf je notebook, tablet en/of smartphone kunt samenstellen. Daarnaast bieden we iets wat niet in geld uit te drukken is: projecten met impact op de Nederlandse samenleving.

Dit is jouw moment!

Ben jij de Product Owner met gevoel voor cijfers en techniek die we zoeken? We vertellen je graag nog meer over de vacature en mogelijkheden die we bieden. Solliciteer direct of neem telefonisch contact op: 0570 662 662.