VIP GGZ

Al geruime tijd biedt Calculus software een oplossing voor de POH GGZ. Met deze oplossing wordt de declaratieafhandeling verwerkt en biedt het de zorggroep en huisartsenpraktijk inzicht in de werkzaamheden van de POH-GGZ.

Recent is deze oplossing uitgebreid met een betere koppeling met de 2de lijns GGZ van de Parnassia Groep. Hierdoor was er behoefte aan een update van hetgeen eerder al beschikbaar was voor de POH GGZ. Dit is inmiddels ook vernieuwd, waardoor per 1 juni een integraal dossier voor de patiënt ontstaat.

Gaaf aan deze ontwikkeling is dat kennis vanuit de chronische zorgketens, waar Calculus hard aan de weg timmert, nu ook beter voor de GGZ ingezet kan worden en vice versa. Zo is het nu gemakkelijker om de rapportage kwaliteiten van Proigia in te zetten, kan er een herinnering sms die al voor de GGZ beschikbaar was nu ook voor de ketenzorg gebruikt worden en is consulteren en digitaal overleg nu ook beschikbaar via app en patiëntportaal.

Het integrale dossier biedt dus vele mogelijkheden en is weer helemaal klaar voor de toekomst! We starten tevens binnenkort met de POH GGZ jeugd ondersteuning waar samenwerking nog meer centraal zal komen te staan.

Parnassia Portaal

Indien een huisarts een patiënt verwijst naar de 2de lijns GGZ is het vaak onduidelijk of, hoe en wanneer de zorg opgepakt wordt. Om de huisarts hierin te ondersteunen hebben we in samenwerking met Parnassia Groep het Parnassia Portaal ontwikkeld.

 

Klik om de bovenstaande schermafbeelding te vergroten

Download de flyer of bekijk het seminar.

Artikelen omtrent Parnassia:

Parnassia breekt lans in de ggz

Parnassia Groep portaal draagt bij aan transparantie in de GGZ

Momenteel is de koppeling alleen beschikbaar voor Parnassia Groep, echter kunnen we koppeling ook met uw 2de lijns GGZ organisatie realiseren.

Interesse? Neem contact op met info@calculus.nl of 088-528 10 60

POH-Jeugd

Wilt u inzicht krijgen uw GGZ Jeugd populatie? Dat kan! Bent u in gesprek met uw gemeente om contractafspraken hierover te maken, wij kunnen u hierbij helpen!

Interesse neem contact op met info@calculus.nl of 088-528 10 60

VIP Samenwerken

VIP samenwerken kan ook voor de GGZ ingezet worden. Zo kan je voor alle patiënten in de praktijk dezelfde werkwijze blijven hanteren. Al veel gebruikt in de GGZ zijn de onderdelen van een herinnering sms en groepstraining/preventietraining. Ook werken we hard aan diverse single sign on’s (SSO) met diverse e-health pakketten waardoor u POH-GGZ gewoon in het HIS kan blijven werken.